 4.9

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Sommarrean är här! –  Upp till 30% rabatt på utvalda varor – Gäller endast t.o.m. söndag 2023-07-28.

Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Sommarrean är här! –  Upp till 30% rabatt på utvalda varor – Gäller endast t.o.m. söndag 2023-07-28.

Om Greenbalance

 

Den Naturliga Vägen Till Välbefinnande

Greenbalance strävar efter att tillhandahålla råvaror av allra högsta kvalité och utan kemiska tillsatser och andra giftiga ämnen. Vi på Greenbalance vill hjälpa dig att på en naturlig väg finna inre balans, avkoppling och återhämtning. Vi tror på naturliga lösningar där stor vikt läggs vid att det ska vara bra både för miljön och vår hälsa.

Våra produkter packas i miljövänliga förpackningar som tillverkas av skandinaviska träd. Förpackningarna produceras i klimatvänliga pappersbruk som använder förnyelsebar energi. 

Vi på Greenbalance gör medvetna val och ställer höga krav på våra leverantörer, hela vägen från själva plantan i jorden till den färdiga produkten.

Vi på Greenbalance är stolta över vårt breda sortiment av produkter som inkluderar eteriska oljor, vegetabiliska oljor, extrakt, torkade örter, CBD-oljor och CBD-buds. Våra eteriska oljor är 100% rena och äkta och utvinns från noga utvalda råvaror för att säkerställa högsta kvalitet. Våra oljeextrakt är också tillverkade av de bästa råvarorna och är koncentrerade genom en varsam extraktionsprocess för att ge den allra bästa oljan.

Vi erbjuder även vegetabiliska oljor som är kallpressade för att bevara de naturliga näringsämnena. Våra extrakt och torkade örter är också av högsta kvalitet och är perfekta för naturliga lösningar och självvård. För de som letar efter CBD-produkter kan vi erbjuda både CBD-oljor och CBD-buds av högsta kvalitet.

För att garantera att alla våra produkter uppfyller våra höga kvalitetsstandarder och innehåller vad som utlovas, genomgår de omfattande laboratorietester från tredjepartslaboratorium. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som hjälper dig att hitta inre balans och återhämtning på ett naturligt sätt.

Följ oss:

 

Kontakta Oss: