N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%)

Finns i lager

97 kr

  Leveranstid: 1-3 vardagar

Artikelnr: 054 Kategori:

Greenbalance Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) (Salvia apiana)

Även känd som: Röksalvia, Röksalviaolja, White Sage Olja, Sacred Sage Essential Oil, Salvia Apiana Oil

Vår ekologiskt framställda eteriska olja från vit salvia är ångdestillerad från de intensivt aromatiska bladen av Salvia apiana-växten, som är infödd i sydvästra USA och nordvästra Mexiko, och som huvudsakligen finns i den kustnära salviabuskogen i södra Kalifornien och Baja California. Doften av vit salviaolja är kraftfull, stickande och kamferaktig och är välbekant för alla som har använt denna ört för dess berömda ceremoniella och terapeutiska fördelar.

Vit salvia (Salvia apiana) har traditionellt använts för att göra rökpinnar och för ceremoniella ändamål och används ofta som tvålfritt schampo och vårdande sköljmedel av indianer i södra Kalifornien. Enligt vissa traditioner anses den ha en egen mycket kraftfull energi som inte bara kan rensa bort negativ energi utan också attrahera positiv energi.

Rapporterade fördelar och användningsområden

Vit salviaolja är ett vackert alternativ till brinnande salviaört för dem som är känsliga för rök. Den kan spridas för att rena rumsmiljöer, eller en droppe kan gnidas på händerna för att desinficera och rensa energi. Vit salviaolja ingår också regelbundet i blandningar för att stödja friska lungor.

Eterisk olja från vit salvia är också allmänt användbar för att formulera blandningar för att hjälpa till att rena, stödja smärt- och inflammationslindring och uppmuntra till hudläkning. Det är ett sublimt val för att främja hudens allmänna hälsa och utstrålning. Dess lugnande effekter kan till och med hjälpa vid insektsbett och stick. Känslomässigt och energimässigt har eterisk olja från vit salvia en kylande och torkande energi som hjälper till att slappna av i sinnet, lindra ångest och depression och framkalla lugn och rofylldhet.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk vit salviaolja.

Specifikationer

INCI-Namn Salvia Apiana (White Sage) Oil
CAS-Nummer -
Innehållsdeklaration 100% Salvia Apiana (White Sage) Oil
Ursprungsland USA
Extraherad från växtdel Blomma, Blad
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Toppnot - Mellannot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

Rekommenderad Användning

Endast för yttre bruk. Kontakta kundtjänst om du har frågor om användning.

Eteriska oljor är väldigt koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden.

Säkerhetsinstruktioner

Produkten bör ej användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Observera att denna produkt kan interagera med vissa mediciner och psykotropa läkemedel. För mer information vänligen kontakta din läkare eller apotekspersonal. Detta innehåll tjänar uteslutande för informations- och utbildningsändamål och ersätter under inga omständigheter medicinsk rådgivning från läkare eller apotekspersonal.

Förvaring

Efter öppning har oljan ett bäst före datum på cirka 6 månader.
Undvik direkt solljus och värme för bästa hållbarhet. Förvara stående för att undvika spill.

Ytterligare information

Storlek:

10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB054

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Eterisk Vit Salviaolja (100%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *