N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%)

Finns i lager

189 kr

30 ml
189 kr
Artikelnr: 019 Kategori:

Greenbalance Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) (Aloe Barbadensis)

Vårt Aloe Vera Extrakt är en harmonisk blandning av Aloe Vera Gel, som utvinns från solmogna aloe vera-blad genom en skonsam kallpressning, med en näringsrik bärarolja. Vårt ekologiska Aloe Vera Extrakt erbjuder dig en naturlig och välgörande lösning för din hudvård. Använd den för att förstärka din dagliga skönhetsrutin och upplev en mjuk, återfuktad och strålande hud.

Under macerationsprocessen blandas den mjuka och silkeslena Aloe Vera Gelen med bäraroljan vid högre temperatur. Detta låter oljan absorbera alla fantastiska näringsämnen från Aloe Vera Gelen, vilket resulterar i ett närande och återfuktande extrakt. Slutprodukten är noggrant filtrerad för att avlägsna växtdelar och säkerställa en ren och högkvalitativ produkt.

Även känd som: Aloe Vera-infuserad Olja, Aloe Vera-macererad Olja, Aloe-olja, Aloe Vera Olja, Ghritkumari-olja

Aloe Vera Extrakt: En mirakelingrediens för hud och hår

Aloe Vera-extraktet hämtar sina fantastiska egenskaper från Aloe Vera-växten, en växt som ursprungligen växer i halvtorra klimat runt om i världen. Historiskt sett har denna växt använts inom olika kulturer för dess helande egenskaper. Från Egyptens drottningar till indiska ayurvediska traditioner, har Aloe Vera alltid varit en grundläggande komponent inom skönhets- och hälsovårdsrutiner.

Vårt Aloe Vera-extrakt är ett resultat av försiktiga processer som syftar till att behålla det ursprungliga näringsvärdet av växten. Med hjälp av ekologiska metoder, är oljan försiktigt extraherad ur växtens saftiga blad för att bevara dess näringsämnen och fördelaktiga egenskaper. Processen säkerställer att inga skadliga ämnen kommer i kontakt med produkten, vilket ger dig ett rent och naturligt extrakt.

Fördelar och användningsområden för Aloe Vera Extrakt

Användning av Aloe Vera-extrakt sträcker sig över flera områden, vilket gör det till ett mångsidigt tillägg till din skönhetsrutin. Aloe Vera extraktet är rikt på antioxidanter, vilket hjälper till att bekämpa skadliga fria radikaler och skydda huden mot yttre påverkan. Dess fuktgivande egenskaper gör det till en perfekt ingrediens för att hålla huden hydrerad och mjuk.

Aloe Vera-extraktet har också erkänts för sina lugnande egenskaper. Dess antiinflammatoriska effekt kan hjälpa till att lindra irriterad hud, vilket gör den till en hjälpsam ingrediens för alla med känslig hud. Dess mjukgörande och sammandragande egenskaper bidrar till att återfukta huden, lindra rodnad och irritation, vilket bidrar till en friskare och mer strålande hudton.

Extraktets fördelar sträcker sig också till hårvård. Dess näringsrika sammansättning kan hjälpa till att återfukta en torr hårbotten. Använd den som en ingrediens i ditt schampo eller balsam för att nära ditt hår från rot till spets och uppleva lätthanterligt, glänsande hår.

Slutligen är Aloe Vera-extraktet också lämpligt för anti-aging-behandlingar. Dess antioxidantiska egenskaper hjälper till att skydda huden mot skadliga miljöfaktorer, samtidigt som det bidrar till att förbättra hudens elasticitet och minska synligheten av ålderstecken.

Vårt ekologiska Aloe Vera-extrakt är en mästare på att leverera dessa fantastiska egenskaper i en hållbar, bekväm och effektiv form. Med dess rikedom på fördelar är det en perfekt ingrediens att införliva i din dagliga skönhetsrutin, för att ge din hud och ditt hår det bästa av naturens skönhet.

Innehåll

Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) - Denna produkt innehåller 25% Aloe Vera Extrakt.

Sojabönolja – Denna produkt innehåller sojabönolja som bärarolja.

Specifikationer

INCI-Namn Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean Oil)
CAS-Nummer 85507-69-3 ; 94349-62-9
Innehållsdeklaration 25% Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean Oil)
Ursprungsland Indien
Extraherad från växtdel Löv
Extraktionsmetod Maceration
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

 

Ytterligare information

Storlek:

30 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB019

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Deklaration av Extraktionsmetod

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) har utvunnits genom kallpressning, vilket innebär att den har bearbetats minimalt med mekanisk extraktion (tryck) och kontrollerade förhållanden med låg temperatur [vid cirka 26-32 °C (80-90 °F)] för att utvinna oljan. Den fytonutrientrika oljan finfiltreras sedan med hjälp av en sil för att avlägsna alla betydande fasta ämnen eller oönskade föroreningar från oljan. Inga kemiska lösningsmedel, inga höga temperaturer och ingen ytterligare kemisk raffinering för att ändra oljans tillstånd (färg, doft).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) är fritt från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) är fritt från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att detta Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Säkerhet & Förvaring

Säkerhetsinstruktioner

Produkten bör ej användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Observera att denna produkt kan interagera med vissa mediciner och psykotropa läkemedel. För mer information vänligen kontakta din läkare eller apotekspersonal. Detta innehåll tjänar uteslutande för informations- och utbildningsändamål och ersätter under inga omständigheter medicinsk rådgivning från läkare eller apotekspersonal.

Förvaring

Efter öppning har oljan ett bäst före datum på cirka 6 månader.
Undvik direkt solljus och värme för bästa hållbarhet. Förvara stående för att undvika spill.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Aloe Vera Extrakt (25%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *