N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Vi håller på att implementera ett nytt betalningssystem – Det går för närvarande ej att genomföra en order

Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Vi håller på att implementera ett nytt betalningssystem – Det går för närvarande ej att genomföra en order

Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%)

Finns i lager

Från: 595 kr

Greenbalance Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) (Citrus Aurantium var Amara)

Även känd som: Orange Flower Oil, Orange Blossom Oil, Neroli Bigarade Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil

Vår ekologiskt framställda eteriska neroliolja är ångdestillerad från de handplockade, delikata vita blommorna från Citrus aurantium var amara, även känt som Bigaradia-träden, som växer i soliga marockanska citruslundar. Med sin starka, örtiga, citrusartade och blommiga doft är eterisk neroliolja en dyrbar, blommig eterisk olja som är särskilt potent och som bäst används i små mängder.

  Leveranstid: 1-3 vardagar

Artikelnr: 015 Kategori:

Neroliolja är eftertraktad av både parfymörer och aromaterapeuter på grund av dess högre andel naturlig linalylacetat. Detta är en av de starkt rekommenderade eteriska oljorna att använda när man vill skapa balans och frid i sinne, kropp och själ.

Rapporterade fördelar och användningsområden

Tillsammans med att ge balans till hela systemet är eterisk Neroliolja djupt hudnärande och föryngrande. Dess antibakteriella, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper har en tonande, rengörande och uppstramande effekt som hjälper huden att se mer vaken och livfull ut. Denna eteriska olja kan hjälpa till att lindra oönskade muskelspasmer och verka för att minska mindre smärta och inflammation.

Ofta används neroliolja för att stärka ett nedsatt immunförsvar eller hjälpa till att hindra en från att drabbas av förkylning eller influensa. Känslomässigt och energimässigt lugnar och stillar eterisk Neroliolja. Denna eteriska olja är välkommen under tider av situationell ångest och depression, eftersom den kan hjälpa till att slappna av nerverna och inspirera till kreativitet.

Neroliolja för oss vidare i kontakt med vårt högre jag och kan bidra till att underlätta större andlig medvetenhet och förståelse.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk neroliolja.

Specifikationer

INCI-Namn Citrus Aurantium Amara Flower Oil
CAS-Nummer 8016-38-4 ; 72968-50-4
Innehållsdeklaration 100% Citrus Aurantium Amara Flower Oil
Ursprungsland Morocco
Extraherad från växtdel Blomma
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Toppnot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

Rekommenderad Användning

Endast för yttre bruk. Kontakta kundtjänst om du har frågor om användning.

Eteriska oljor är väldigt koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden.

Säkerhetsinstruktioner

Produkten bör ej användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Observera att denna produkt kan interagera med vissa mediciner och psykotropa läkemedel. För mer information vänligen kontakta din läkare eller apotekspersonal. Detta innehåll tjänar uteslutande för informations- och utbildningsändamål och ersätter under inga omständigheter medicinsk rådgivning från läkare eller apotekspersonal.

Förvaring

Efter öppning har oljan ett bäst före datum på cirka 6 månader.
Undvik direkt solljus och värme för bästa hållbarhet. Förvara stående för att undvika spill.

Ytterligare information

Storlek:

5 ml, 10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB015

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *