N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%)

Finns i lager

Från: 579 kr

5 ml
579 kr
10 ml
999 kr
Artikelnr: 015 Kategori:

Greenbalance Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) (Citrus Aurantium var Amara)

Upplev den förtrollande kraften hos vår ekologiska Eteriska Neroliolja, vars ursprung sträcker sig till soliga marockanska citruslundar. Ångdestillerad från de handplockade, delikata vita blommorna av Citrus aurantium var amara, även känt som Bigaradia-trädet, får vår olja en exklusiv och oemotståndlig doft.

Berikad med en stark, örtig, citrusartad och blommig doft, är vår Eteriska Neroliolja både dyrbar och potent. Den bästa användningen av denna fantastiska olja är i små mängder, vilket gör den till ett perfekt komplement till dina aromaterapiblandningar eller skönhetsrutiner.

Eterisk Neroliolja är en exklusiv olja som passar perfekt att använda i olika hudvårdsprodukter för att skapa balans och spänst åt din hud. Den passar alla hudtyper och är även en populär ingrediens i anti-ageprodukter. Dess framställning och ursprung borgar för dess höga kvalitet och renhet, vilket gör den till en idealisk ingrediens för att ge en lyxig och upplyftande känsla i din vardag.

Upptäck den magiska världen av ekologiska eteriska oljor med vår exklusiva neroliolja. Låt dig förföras av dess förtrollande doft och ta del av den upplyftande känslan som kommer av att använda en sådan ädel och ren produkt. Oavsett om du är en aromaterapi-entusiast eller bara älskar att unna dig själv något speciellt, är vår ekologiska Eteriska Neroliolja det perfekta valet för dig.

Även känd som: Orangeblommaolja, Apelsinblomolja, Neroli Bigaradeolja, Citrus Aurantium Amara Blomolja, Apelsinblomextrakt, Bitterapelsinblomolja, Citrusblomolja, Neroliolja, Apelsinblomdestillat, Neroli Essensolja, Amara Apelsinblommaolja

Neroliolja är en mycket eftertraktad och värdefull ingrediens inom både parfym- och aromaterapibranschen, tack vare dess höga innehåll av naturligt linalylacetat. Denna eteriska olja är perfekt för dig som söker balans och frid för ditt sinne, kropp och själ, och har många fantastiska egenskaper.

Rapporterade fördelar och användningsområden för neroliolja

Utforska de många fördelarna och användningsområdena för neroliolja, en fantastisk eterisk olja som erbjuder en rad positiva effekter för ditt välbefinnande:

  • Hudvård med neroliolja: Denna ljuvliga olja är djupt närande och föryngrande för din hud, vilket ger den en fräsch och ungdomlig lyster. Dess antibakteriella, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper bidrar till en tonande, rengörande och uppstramande effekt, vilket hjälper din hud att se mer vaken och livfull ut.
  • Lindring av muskelspasmer med neroliolja: Den eteriska oljan har visat sig hjälpa till att lindra oönskade muskelspasmer och verka för att minska mindre smärta och inflammation. Detta gör den till en utmärkt naturlig lösning för att hantera muskelobehag och spänningar.
  • Stärkande av immunförsvaret med neroliolja: Neroliolja används ofta för att ge stöd åt immunförsvaret, vilket kan hjälpa till att skydda dig från förkylning eller influensa. Genom att regelbundet använda denna eteriska olja kan du ge ditt immunförsvar ett extra skydd mot vanliga sjukdomar.
  • Känslomässigt och energetiskt välbefinnande med neroliolja: Eterisk neroliolja har en lugnande och stillande effekt på sinnet, vilket kan vara välkommet under tider av situationell ångest och depression. Den kan hjälpa dig att slappna av, inspirera till kreativitet och ge dig en känsla av inre frid, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för att hantera stress och negativa känslor.
  • Andlig medvetenhet och insikt med neroliolja: Denna eteriska olja sägs kunna hjälpa dig att komma i kontakt med ditt högre jag och underlätta större andlig medvetenhet och förståelse. Använd den för att främja djupare reflektion, meditation och personlig tillväxt.

Unna dig själv den upplyftande kraften hos neroliolja och upptäck hur den kan förbättra ditt välbefinnande på en mängd olika sätt. Oavsett om du är nyfiken på aromaterapi eller redan en hängiven entusiast, kommer denna eteriska olja att bli en oumbärlig del av din samling för att främja hälsa och välmående.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk neroliolja.

Specifikationer

INCI-Namn Citrus Aurantium Amara Flower Oil
CAS-Nummer 8016-38-4 ; 72968-50-4
Innehållsdeklaration 100% Citrus Aurantium Amara Flower Oil
Ursprungsland Morocco
Extraherad från växtdel Blomma
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Toppnot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

 

Ytterligare information

Storlek:

5 ml, 10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB015

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Säkerhet & Förvaring

IDENTIFIERING AV ÄMNET/BLANDNINGEN OCH BOLAGET/FÖRETAGET

Användning: Produkterna används i aromaterapi, hudvård, hårvård och som doftsättare i hushållsprodukter.

Tillverkare/Leverantör: Greenbalance (GB Organic AB)

FARLIGA EGENSKAPER

Klassificering: Oljorna kan vara irriterande eller sensibiliserande för huden och ögonen, beroende på koncentration och individuell känslighet.

SAMMANSÄTTNING/UPPLYSNING OM BESTÅNDSDELAR

Ingredienser: Sammansättningen varierar beroende på den specifika oljan; se produktspecifikationen för detaljerade ingredienser.

FÖRSTA HJÄLPEN-ÅTGÄRDER

Ögonkontakt: Skölj omedelbart med mycket vatten i minst 15 minuter. Ta bort kontaktlinser om sådana finns och fortsätt sköljningen. Sök läkarvård om irritation kvarstår.

Hudkontakt: Tvätta området noggrant med tvål och vatten. Om hudirritation eller utslag uppstår, sök läkarvård.

Förtäring: Kontakta omedelbart läkarvård eller Giftinformationscentralen. Framkalla inte kräkning.

BRANDBEKÄMPNINGSÅTGÄRDER

Lämpliga släckningsmedel: Använd CO2, pulver eller vattenmist. Använd inte vattenstråle, eftersom det kan sprida branden.

HANTERING OCH LAGRING

Hantering: Undvik kontakt med ögon och hud. Bär lämplig skyddsutrustning och hantera produkten i välventilerade utrymmen.

Lagring: Förvaras på en sval, torr plats borta från direkt solljus och starka oxidationsmedel. Håll flaskan tätt försluten och utom räckhåll för barn.

FYSIKALISKA OCH KEMISKA EGENSKAPER

Tillstånd vid rumstemperatur: Flytande

Färg och lukt: Varierar beroende på olja; vanligtvis klar till lätt färgad och har en karakteristisk lukt.

STABILITET OCH REAKTIVITET

Stabilitet: Produkterna är stabila under normala förhållanden och rekommenderad förvaring.

Reaktivitet: Kan reagera med starka oxidationsmedel. Undvik kontakt med oöppnade behållare.

TOXIKOLOGISK INFORMATION

LD50: Den exakta toxiciteten varierar beroende på olja; se produktspecifikationen för detaljer.

YTTERLIGARE INFORMATION

Avfallshantering: Avfallet ska hanteras i enlighet med lokala föreskrifter för farligt avfall. Följ rekommendationerna för återvinning och bortskaffande i ditt område.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Eterisk Neroliolja (100%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *