N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Vi håller på att implementera ett nytt betalningssystem – Det går för närvarande ej att genomföra en order

Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Vi håller på att implementera ett nytt betalningssystem – Det går för närvarande ej att genomföra en order

Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%)

Finns i lager

125 kr

Greenbalance Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) (Cananga Odorata var Genuina)

Även känd som: Ylang Ylang Essential Oil Complete, Ilang Ilang Oil, Cananga Odorata Flower Oil

Vår ekologiskt framställda eteriska olja av Ylang Ylang är ångdestillerad från de nyplockade, honungsfyllda blommorna från det höga Cananga odorata var. genuina-trädet som växer vilt i Madagaskars skogar. Med sin intensivt söta, mycket blommiga, mångfacetterade arom med fruktiga, träiga, kryddiga, lätt balsamiska toner är den kraftfullt doftande Ylang Ylang-oljan idealisk att blanda in i hudvårdsprodukter, aromaterapeutiska produkter och naturliga parfymprodukter.

  Leveranstid: 1-3 vardagar

Artikelnr: 018 Kategori:

På grund av dess stora användning i parfymeri är Eterisk Ylang Ylang Olja traditionellt destillerad i olika längder för att producera eteriska oljor med olika beståndsdelar och aromatiska profiler. Vår Eteriska Ylang Ylang Olja är tekniskt sett resultatet av en kontinuerlig, oavbruten destillation på upp till 18 timmar, vilket ger en fullspektrum, icke fraktionerad (komplett) olja. Inom aromaterapin finns det inget bättre uttryck för denna sensuella blomma än det breda spektrum av terapeutiska och aromatiska möjligheter som erbjuds av denna Eteriska Ylang Ylang Olja.

Rapporterade fördelar och användningsområden

Förutom att ge balans och lugn till systemet används Eterisk Ylang Ylang Olja ofta för att hjälpa till med smärt- och inflammationshantering och för att hjälpa till att minska förekomsten av oönskad bakterieaktivitet. Denna otroligt lyxiga olja har i århundraden varit betrodd för att försköna huden, känd som en naturlig reglerare av talg, och kan användas med lika stor effekt på mogen och ungdomlig hud på grund av dess balanserande effekt på båda hudtyperna.

Ylang Ylang-oljan har också en affinitet med håret och används ofta för att ge känslan av fylligare, lyxigare hår och uppmuntra tillväxt.

Eterisk Ylang Ylang Olja beskrivs ofta som känslomässigt och energetiskt svalkande och lugnande med härliga egenskaper som uppmuntrar känslor av mild eufori och främjar sensuellt uppvaknande. Doften beskrivs som ett afrodisiakum och den används även i rekreationssyfte för avkoppling och lindring av stress.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk ylang ylang olja.

Specifikationer

INCI-Namn Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil
CAS-Nummer 8006-81-3 ; 83863-30-3
Innehållsdeklaration 100% Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil
Ursprungsland Madagaskar
Extraherad från växtdel Blomma
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Toppnot - Mellannot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

Rekommenderad Användning

Endast för yttre bruk. Kontakta kundtjänst om du har frågor om användning.

Eteriska oljor är väldigt koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden.

Säkerhetsinstruktioner

Produkten bör ej användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Observera att denna produkt kan interagera med vissa mediciner och psykotropa läkemedel. För mer information vänligen kontakta din läkare eller apotekspersonal. Detta innehåll tjänar uteslutande för informations- och utbildningsändamål och ersätter under inga omständigheter medicinsk rådgivning från läkare eller apotekspersonal.

Förvaring

Efter öppning har oljan ett bäst före datum på cirka 6 månader.
Undvik direkt solljus och värme för bästa hållbarhet. Förvara stående för att undvika spill.

Ytterligare information

Storlek:

10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB018

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *