N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%)

Finns i lager

125 kr

  Leveranstid: 1-3 vardagar

Artikelnr: 018 Kategori:

Greenbalance Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) (Cananga Odorata var Genuina)

Även känd som: Ilang Ilang-olja, Cananga Odorata Blomolja, Ylang Ylang Blomolja, Cananga Odorata Essensolja, Ylang Ylang Aromolja, Cananga Odorata Extraktolja

Vår ekologiska eteriska Ylang Ylang-olja, vars namn kommer från de ljuvliga honungsfyllda blommorna från det majestätiska Cananga odorata var. genuina-trädet, är varsamt ångdestillerad för att bevara dess enastående egenskaper. Dessa träd trivs i Madagaskars frodiga skogar och erbjuder en rik, intensivt söt och blommig doft med nyanser av fruktiga, träiga, kryddiga och balsamiska toner.

Perfekt för att förvandla din hudvård, aromaterapi och naturliga parfymprodukter, den kraftfulla doften av Ylang Ylang-olja förhöjer både upplevelsen och effekten av dina personliga vårdprodukter. Upplev en värld av förtrollande och förföriska dofter med hjälp av vår ekologiskt framställda eteriska Ylang Ylang-olja. Upptäck doften som kan transportera dig till en tropisk oas och förvandla dina sinnen med dess romantiska och exotiska charm.

På grund av dess stora användning i parfymeri är Eterisk Ylang Ylang Olja traditionellt destillerad i olika längder för att producera eteriska oljor med olika beståndsdelar och aromatiska profiler. Vår Eteriska Ylang Ylang Olja är tekniskt sett resultatet av en kontinuerlig, oavbruten destillation på upp till 18 timmar, vilket ger en fullspektrum, icke fraktionerad (komplett) olja. Inom aromaterapin finns det inget bättre uttryck för denna sensuella blomma än det breda spektrum av terapeutiska och aromatiska möjligheter som erbjuds av denna Eteriska Ylang Ylang Olja.

Rapporterade fördelar och användningsområden för Ylang Ylang olja

Förutom att ge balans och lugn i ditt liv, används Ylang Ylang-olja för att hjälpa till att hantera smärta och inflammation samt för att reducera oönskad bakterieaktivitet. Denna lyxiga olja har länge varit uppskattad för sina fördelar för huden, där den fungerar som en naturlig talgregulator och är lika effektiv på både mogen och ungdomlig hud tack vare dess balanserande effekt.

Ylang Ylang-oljan har även en särskild kärlek till håret, ofta använd för att ge en känsla av fylligare, mer lyxigt hår och främja hårväxt. Dessutom beskrivs den eteriska Ylang Ylang-oljan ofta som känslomässigt och energetiskt svalkande och lugnande, med förmågan att uppmuntra mild eufori och främja sensuell uppvakning. Dess doft anses vara afrodisiakum, och oljan används även för att hjälpa till med avkoppling och stresslindring.

Njut av de många fördelarna med vår Eteriska Ylang Ylang-olja, en trivsam och exotisk doft som kommer att förgylla dina sinnen och förbättra ditt välbefinnande.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk ylang ylang olja.

Specifikationer

INCI-Namn Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil
CAS-Nummer 8006-81-3 ; 83863-30-3
Innehållsdeklaration 100% Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil
Ursprungsland Madagaskar
Extraherad från växtdel Blomma
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Toppnot - Mellannot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

Rekommenderad Användning

Endast för yttre bruk. Kontakta kundtjänst om du har frågor om användning.

Eteriska oljor är väldigt koncentrerade och ska inte användas outspädda på huden.

Säkerhetsinstruktioner

Produkten bör ej användas av gravida eller ammande. Förvara utom räckhåll för barn.

Observera att denna produkt kan interagera med vissa mediciner och psykotropa läkemedel. För mer information vänligen kontakta din läkare eller apotekspersonal. Detta innehåll tjänar uteslutande för informations- och utbildningsändamål och ersätter under inga omständigheter medicinsk rådgivning från läkare eller apotekspersonal.

Förvaring

Efter öppning har oljan ett bäst före datum på cirka 6 månader.
Undvik direkt solljus och värme för bästa hållbarhet. Förvara stående för att undvika spill.

Ytterligare information

Storlek:

10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB018

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Eterisk Ylang Ylang Olja (100%)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *