N 100% Veganskt

N 100% Naturligt

N 100% Certifierade produkter

N Fri frakt över 599 kr

certifierad ehandel
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande
Greenbalance - Den Naturliga Vägen till Välbefinnande

Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%)

(1 kundrecension)

Finns i lager

Från: 169 kr

5 ml
169 kr
10 ml
259 kr
Artikelnr: 053 Kategori:

Greenbalance Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) (Magnolia x alba)

Även känd som: Vit Champaca Eterisk Olja, Magnolia Eterisk Olja, Michelia Alba Blomolja, Eterisk Magnoliaolja

Vår ekologiskt framställda eteriska olja från vit magnolia är hantverksmässigt ångdestillerad från de delikata vita blommorna av Michelia x alba (synonymt med Magnolia x alba). Den eteriska oljan av vit magnolia bjuder på en söt, blommig, och honungsliknande doft, med subtila toner av lätt kryddighet som dansar i bakgrunden. Gröna te nyanser ger en lugnande och uppfriskande underton, vilket gör denna olja till ett perfekt val för aromaterapi, hudvård, massageoljor och hemgjorda doftprodukter.

Välkommen till en värld av naturens renaste skönhet och aromatiska njutning, där vi presenterar vår Vit Magnolia Eteriska Olja - en doftande pärla som härrör från de tropiska och subtropiska områdena i Kina och Sydostasien. Denna olja är skapad från den majestätiska Magnoliablomman, en blomma vars doft är lika lockande som dess utseende är ståtligt.

Vit Magnolia känd för sina berusande, fruktiga och doftande blommor, har sedan urminnes tider varit en symbol för renhet och ädelhet. Trädet är en stolt del av den asiatiska florafamiljen, odlad och skött med stor omsorg i regioner där naturen generöst tillhandahåller perfekta förhållanden för dess tillväxt. Dess blommor, med sin omisskännliga och lockande doft, är en fröjd för både sinnet och själen.

Denna eteriska olja är noggrant ångdestillerad från dessa blommor för att ge en produkt som är så ren och koncentrerad som möjligt. Denna process säkerställer att alla de fördelaktiga komponenterna i magnoliablomman förblir intakta i oljan, vilket gör den till en kraftfull allierad i din strävan efter välbefinnande.

Rapporterade fördelar och användningsområden för Eterisk Vit Magnoliaolja

Vår Vit Magnolia Eteriska Olja är mycket mångsidig i sin användning. Den används ofta i parfymer, potpurri, badoljor, duschgeléer, lotions, ansiktsmasker och även som ångbehandling för ansiktet. Dessutom är den en utmärkt ingrediens i hårbehandlingar där den bidrar till att stärka och vitalisera håret. Denna olja är även en idealisk komponent i rökelse, rumsuppfräschare och doftljus. Den sprider en behaglig och lockande doft i hela ditt hem och skapar en atmosfär av lugn och ro.

Hudvård är ett område där Vit Magnolia Eteriska Olja verkligen skiner. När den används lokalt, hjälper den till att öka hudens elasticitet, förebygga ärrbildning och lindra hudirritationer. Dess renande effekt kan hjälpa till att förbättra hudens övergripande utseende och hälsa, vilket gör den till en utmärkt tillägg till din dagliga hudvårdsrutin.

Fördelarna med vår Vit Magnolia Eteriska Olja är många. Den kan ge stämningshöjande och stressreducerande fördelar, vilket gör den till en idealisk olja för aromaterapi och avslappnande stunder i hemmet.

Den söta, fruktiga, exotiska doften av Vit Magnolia Eteriska Olja är verkligen lugnande och avslappnande, men samtidigt upplyftande. Det är en doft som kan hjälpa till att främja avslappning, minska stress och lyfta ditt humör. Den är en perfekt partner i ditt dagliga liv för att skapa ett lugn och en harmoniskt miljö, och kan användas i allt från ditt badvatten till din doftdiffusor.

Denna utsökta blommiga eteriska olja är inte bara lugnande, den är också känd för sina afrodisiakala egenskaper. Använd den som en del av din kvällsrutin för att skapa en romantisk atmosfär, eller lägg till några droppar i din hudvård för att få en subtil doft som varar hela dagen.

Vår Vit Magnolia Eteriska Olja är ett resultat av åratal av noggrant hantverk och dedikation till kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda en produkt som är 100% ren, naturlig, och ekologiskt framställd, utan några syntetiska tillsatser eller fyllnadsmedel.

Innehåll

Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) - Denna produkt innehåller 100% ren eterisk vit magnoliaolja.

Specifikationer

INCI-Namn Michelia Alba Flower Oil
CAS-Nummer 92457-18-6
Innehållsdeklaration 100% Michelia Alba Flower Oil
Ursprungsland Kina
Extraherad från växtdel Blomma
Extraktionsmetod Ångdestillation
Parfymnot/Doftnot Mellannot
Certifiering 100% ren ekologiskt certifierad råvara
Vegansk Ja
Glutenfri Ja

 

Ytterligare information

Storlek:

5 ml, 10 ml

Brand

Greenbalance

MPN

GB053

Intyg & Certifikat

Kosmetisk Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) är lämplig för kosmetisk användning och att den inte finns med på listan över ämnen som är förbjudna i kosmetiska produkter. Den innehåller inte heller parabener, förbjudna konserveringsmedel, färgämnen eller UV-filter (enligt bilagorna II-VI i EU-förordningen (EG) nr 1223/2009).

Cruelty-Free

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) är cruelty-free och fri från djurförsök i enlighet med kosmetikaförordningen (EG) 1223/2009.

Vegansk

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) inte innehåller några animaliska ingredienser eller animaliska biprodukter, att inga animaliska ingredienser eller biprodukter används i tillverkningsprocessen och att produkten inte heller kommer i kontakt med animaliska produkter under lagring och transport.

TSE/BSE Deklaration

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) är fri från Transmissibel Spongiform Encefalopati (TSE) och Bovin Spongiform Encefalopati (BSE). Vi intygar även att denna produkt är fri från dioxiner.

GMO-Fri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) tillverkas utan användning av genetiskt modifierade organismer och utan användning av råvaror eller processhjälpmedel som innehåller eller härrör från genetiskt modifierat material. Denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) bör därför betraktas som icke genetiskt modifierad i enlighet med direktiven i förordning (EG) nr 1830/2003 och 1829/2003.

Glutenfri

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) inte innehåller någon gluten och har inte tillverkats i processutrustning som kommer i kontakt med gluten eller produkter som innehåller gluten.

Fri från Melamin

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) är fri från Melamin.

Fri från Nanomaterial

Greenbalance intygar att inga nanomaterial har tillsatts i något skede av tillverkningen/produktionsprocessen av denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%), i enlighet med EU:s kosmetikaförordning.

Överensstämmande enligt REACH

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) uppfyller kraven i Europeiska unionens förordning (EG) 1907/2006 om registrering, utvärdering, godkännande och begränsning av kemikalier (REACH).

Intygan om uppfyllande av krav för Naturliga Ingredienser

Baserat på ISO 16128-1:2016 (Definitioner för ingredienser) och ISO 16128-2:2017 (Kriterier för ingredienser och produkter) kan Greenbalance intyga att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) har ett index för naturligt ursprung på 1 och därför kan anses omfattas av definitionen av en “naturlig ingrediens”.

Överensstämmande enligt CITIES

Greenbalance intygar att denna Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%) är tillverkad helt och hållet av råvaror som inte innehåller något av följande som är uppförda i bilagorna till konventionen om internationell handel med utrotningshotade arter av vilda djur och växter (CITES).

Säkerhet & Förvaring

IDENTIFIERING AV ÄMNET/BLANDNINGEN OCH BOLAGET/FÖRETAGET

Användning: Produkterna används i aromaterapi, hudvård, hårvård och som doftsättare i hushållsprodukter.

Tillverkare/Leverantör: Greenbalance (GB Organic AB)

FARLIGA EGENSKAPER

Klassificering: Oljorna kan vara irriterande eller sensibiliserande för huden och ögonen, beroende på koncentration och individuell känslighet.

SAMMANSÄTTNING/UPPLYSNING OM BESTÅNDSDELAR

Ingredienser: Sammansättningen varierar beroende på den specifika oljan; se produktspecifikationen för detaljerade ingredienser.

FÖRSTA HJÄLPEN-ÅTGÄRDER

Ögonkontakt: Skölj omedelbart med mycket vatten i minst 15 minuter. Ta bort kontaktlinser om sådana finns och fortsätt sköljningen. Sök läkarvård om irritation kvarstår.

Hudkontakt: Tvätta området noggrant med tvål och vatten. Om hudirritation eller utslag uppstår, sök läkarvård.

Förtäring: Kontakta omedelbart läkarvård eller Giftinformationscentralen. Framkalla inte kräkning.

BRANDBEKÄMPNINGSÅTGÄRDER

Lämpliga släckningsmedel: Använd CO2, pulver eller vattenmist. Använd inte vattenstråle, eftersom det kan sprida branden.

HANTERING OCH LAGRING

Hantering: Undvik kontakt med ögon och hud. Bär lämplig skyddsutrustning och hantera produkten i välventilerade utrymmen.

Lagring: Förvaras på en sval, torr plats borta från direkt solljus och starka oxidationsmedel. Håll flaskan tätt försluten och utom räckhåll för barn.

FYSIKALISKA OCH KEMISKA EGENSKAPER

Tillstånd vid rumstemperatur: Flytande

Färg och lukt: Varierar beroende på olja; vanligtvis klar till lätt färgad och har en karakteristisk lukt.

STABILITET OCH REAKTIVITET

Stabilitet: Produkterna är stabila under normala förhållanden och rekommenderad förvaring.

Reaktivitet: Kan reagera med starka oxidationsmedel. Undvik kontakt med oöppnade behållare.

TOXIKOLOGISK INFORMATION

LD50: Den exakta toxiciteten varierar beroende på olja; se produktspecifikationen för detaljer.

YTTERLIGARE INFORMATION

Avfallshantering: Avfallet ska hanteras i enlighet med lokala föreskrifter för farligt avfall. Följ rekommendationerna för återvinning och bortskaffande i ditt område.

1 recension av Ekologisk Eterisk Vit Magnoliaolja (100%)

  1. Anonym (verifierad ägare)

    Ljuvlig!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *